Joukkoliikenneyhteydet

Pyhännälle kulkee suoria linja-autovuoroja useista eri suunnista ympäri vuoden. Linja-autojen saapumis- ja lähtöpaikka Pyhännällä on liikekeskus.

Pyhännällä pysähtyvät Oulun ja Kuopion väliset kaukoliikenteen linja-autot. Jäljempänä on kerrottu lisätietoja muiden suuntien linja-autoliikenteestä.

Ylivieska-Haapavesi-Piippola-Pulkkila-Pyhäntä

Reitillä ajetaan arkipäivisin, lauantaisin ja sunnuntaisin ympäri vuoden. Koulupäivinä vuorot kuljettavat toisen asteen opiskelijoita Haapavedellä, Piippolassa ja Ylivieskassa sijaitseviin oppilaitoksiin. Vuoroilla pääsee myös asioimaan Haapavedelle sekä Ylivieskaan arkipäivisin ja lauantaisin.

Pyhäntä-Kärsämäki

Reitillä ajetaan koulupäivisin, ja vuorot kuljettavat Kärsämäen lukion opiskelijoita.

Matkaketjut ja vaihtoyhteydet kaukoliikenteeseen

Matkaketjulla tarkoitetaan matkaa, johon sisältyy yksi tai useampia sujuvia vaihtoja. Matkaketju voi koostua juna- tai linja-autovuoroista. Matkaketjujen aikataulut ovat saatavilla Matkahuollon reittioppaasta sekä Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta tai Google Mapsista.

Pyhännän ja Ylivieskan sekä Pyhännän ja Kärsämäen välisiltä linja-autovuoroilta on vaihtoyhteyksiä kaukoliikenteen verkkoon. Ylivieskan rautatieasemalla vaihtoyhteyksiä on Helsingin ja Oulun väliseen junaliikenteeseen, Kärsämäellä taas Jyväskylän ja Oulun väliseen linja-autojen kaukoliikenteeseen.

Lipputuotteet ja aikataulut

Lipputuotteita edellä mainittujen reittien linja-autovuoroihin myydään verkossa Matkahuollon aikatauluhaussa sekä Reitit ja liput -mobiilisovelluksessa. Mobiilisovelluksesta voi ostaa myös sarjalippuja sekä opiskelijoiden lipputuotteita. Osassa linja-autovuoroista kertalippuja myydään käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Vuorojen aikataulut ovat saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta, reittioppaasta ja Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sekä Google Mapsista.

Junavuorojen lipputuotteita ja aikatauluja on saatavilla mm. VR:n verkkosivuilta. Kaukoliikenteen linja-autovuorojen lipputuotteet ja aikataulut ovat saatavilla joko yllä mainituista Matkahuollon palveluista tai liikennöitsijöiden omilta verkkosivuilta.

Liityntäyhteydet Ylivieskasta lähteville junille Pyhännältä 9.8.2023-2.6.2024
 

Linkkiluettelo

Matkahuollon reittiopas
https://reittiopas.matkahuolto.fi/

Matkahuollon Reitit ja liput -mobiilisovellus
www.matkahuolto.fi/matkustajat/reitit-ja-liput-mobiilisovellus

Matkahuollon aikatauluhaku
www.matkahuolto.fi

Google Maps
https://maps.google.fi

VR:n verkkosivut
www.vr.fi