Pyhännän koulu

Perusopetus

Pyhännän kunnassa perusopetus järjestetään Pyhännän koululla. Koulu toimii hallinnollisesti yhden rehtorin alaisuudessa. Perusopetuksessa on siirrytty yhtenäiskouluun 1.8.2011.

Pyhännän koulu

Toiminta-ajatuksena koulumme kasvatus- ja opetustyössä on ympäristön tukemana antaa oppilaalle mahdollisuus kehittyä tasapainoiseksi, itseään ja muita arvostavaksi sekä ympäristöstään vastuuta ottavaksi ihmiseksi.

Koulussamme on 267 oppilasta ja luokat esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan, sekä kaksi pienryhmäluokkaa. Koululla järjestetään maksullista iltapäivätoimintaa 1.-2. luokkalaisille sekä erityisopetuksen oppilaille. Koulumme tilat ovat valoisat ja viihtyisät ja varustelutaso on hyvä. Koulurakennusten sijainti samassa pihapiirissä antaa mahdollisuuden taito- ja taideaineiden luokkien käyttöön kaikkien luokka-asteiden opetuksessa.

Kunnan liikuntahalli on koulukeskuksen yhteydessä. Koulumme välittömässä läheisyydessä on urheilukenttä, jääkiekkokaukalo/tenniskenttä sekä pururata/hiihtolatu. Alaluokkien välituntipiha on varustettu monipuolisilla leikkivälineillä.

Lukuvuosisuunnitelma 2022-2023

Järjestyssääntö

Tervetuloa tutustumaan kouluumme!